Për Ne

AGRIBAU është një ndër kompanitë më të mëdha në Kosovë për shitjen e mekanizimit bujqësor. Kjo kompani është themeluar në vitin 2013, me një gamë të gjerë të produkteve, e cila mbulon të gjitha nevojat e fermerëve të vegjël të cilët e kanë pasion e deri tek fermat e mëdha industriale. Është përfaqësuese e markave më të njohura të traktorëve Landini, Tumosan, Dong-Feng, John Deere, Ferrari etj., si dhe mjeteve bujqësore SIP Slovenia, INO, Alpler, Minos Agri, Fimaks, Tulsan, Valpadana etj.

Të gjitha produktet plotësojnë standardet evropiane dhe garantojnë cilësi dhe qëndrueshmëri të gjatë.