LS Mtron

LS Mtron krijues i cilësisë së lartë të traktorëve

LS Mtron është emëruar kompania më e mirë traktor nga tregtarët e Amerikës së Veriut për të katërtin vit radhazi, duke tejkaluar konkurrentët globalë të traktorëve. Kjo është hera e parë në industrinë globale të traktorëve, gjë që tregon faktin se teknologjia e LS Mtron është e njohur në tregun global.

LS Mtron, degë e makinerisë industriale të Grupit LS të Koresë së Jugut që synon shitjet e saj globale, u cilësua edhe njëherë si markë Nr. 1 e traktorëve në mesin e tregtarëve të Amerikës së Veriut.

Kompania koreane tha se u nderua me çmimin e “Choice Dealer’s Choice” (Shoqata e Dealers Association) 2018 në kategorinë e traktorëve.

“Ne jemi krijuesi i parë i traktorit në botë që të kryejë listat e vlerësimit të klientëve në rajon për katër vjet të njëpasnjëshme” pretendoi kompania.

E themeluar në vitin 1990, EDA përfaqëson rreth 4,500 shitës me pakicë të përfshirë në shitjen dhe shërbimin e pajisjeve bujqësore, ndërtimore dhe industriale në Amerikën e Veriut. Çmimi u bazua në një sondazh të 2,224 tregtarëve anembanë vendit, në të cilin 56 prodhues u vlerësuan në 11 faktorë.

LS Mtron shënoi 6.15 nga 7 në vlerësimit të përgjithshme, shumë më tepër se mesatarja prej 5.55 dhe mbivendosja e emrave të tjerë të lartë duke përfshirë Kubota (5.78), John Deere (5.34), Agco (5.11) dhe Case IH (4.32).

“Ne do të përshpejtojmë përpjekjet tona për të zgjeruar shtrirjen tonë në tregun global,” tha një zyrtar i LS Mtron, duke shtuar se kompania synon të arrijë në shitje 2 trilionë ($ 1.81 miliardë) në 2023.

LS Mtron shënoi shitjet vjetore të traktorëve, të cilat filluan si 160 miliardë fitime në vitin e saj themelues të vitit 2008, duke arritur në 580 miliardë fitime në vitin 2017. Shitjet globale në të njëjtën periudhë u rritën gati dhjetë herë, nga 42 miliardë fituara në 400 miliardë fitime.

Kompania ka fabrikat e saj të brendshme në Jeonju, Provinca e Veriut Jeolla, dhe po zgjeron me shpejtësi rrjetin e saj jashtë shtetit, duke krijuar një njësi shitjesh të SHBA në 2009, një fabrikë kineze në 2010 dhe një fabrikë braziliane në vitin 2013.

Raporton LS Tractors