Panairi 2015

Agribau merr pjes ne panairin e Produkteve Bujqesore Agroindustriale dhe Tregtisë Inverse ne Prishtinë te organizuar nga oda ekonomike e Kosovoes me datë 30 shtatorë – 03 Tetorë 2015

 

Shih Galerin