DFSK Kamionetë C31

DFSK Kamionetë C31 – ka një kapacitet ngarkese prej 1.250 kg. Me të cilat ju mund të bëni të gjitha llojet e punës me një kosto më të ulët të blerjes.

Të fuqishme dhe me zonën më të gjerë të ngarkesave në kategorinë e tyre, ato janë disa nga karakteristikat e automjeteve kineze të ngarkesave CS C31 të DFSK.

 

  • Pesha:

    1,250 kg

  • Motori:

    1,50L