DFSK Kamionetë C32

DFSK Kamionetë C32 – Kamion gjithanshëm universal me ngarkesë 1200 kg. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të trupave dhe aksesorëve.

Pajisje standarde:

5 vende kabinës me dy kabina, 4 dyer, dritat e mjegullës, dritaret e lyer, radio USB, ABS, ESP, airbag shofer / pasagjer
qendra konsol, mbajtësja e kupës, dritaret elektrike, mbyllja qendrore e përparme, servo drejtues, shikuesit nga dielli, interval i fshirjes, dritë e brendshme, 2 vjet garanci, pesha e përgjithshme e lejueshme 2.3T 74 Kw

 

Fuqia1.5 L Zhvendosja 74 Kw 136NM në 2800-3600 rpm 4 Cilindra 4 stroke Euro 6 Benzina e ftohur me ujë Transmisioni manual me 5 shpejtësi
Shpejtesia max Km/h130
Gjatesia / Gjersia / Lartesia mm4940x1655x1910
Lartesia kornizës mm730
Ulëse5
Rrotë185 / R14
Kapaciteti i rezervuarit L55
Shpenzimet7,8l / 100 Km
Combined CO2 Emitimi185 g / Km
Emitimi i gazraveEuro6