DFSK Kamionetë K01H

DFSK Kamionetë K01H – furgon i vogël i aplikueshme për komunat, tregtinë, menaxhimin e qytetit dhe përdorimin privat.

Pajisje standarde:
2-ulëse, kabina e vetme e shthurur, servo drejtues, dritat e mjegullës, dritaret e lyer, radio USB,
konsol qendror, mbajtës filxhan, dritare elektrike, mbyllje qendrore, shikues dielli, interval i fshirjes, dritë e brendshme.

 

FuqiaMotor 1.2 L Zhvendosja 53 Kw 4 Cilindër 4 goditje 119NM Euro 6 Benzina me ftohje me ujë Transmisioni manual me 5 shpejtësi / me makinë me katër rrota të kyçur me reduktim
Shpejtesia max Km/h135
Gjatesia / Gjersia / Lartesia mm4280x1560x1925
Lartesia kornizës mm680
Ulëse2
Rrotë165 R 13 optional 175/65 R 14
Kapaciteti i rezervuarit L40
Shpenzimet ne 100kmurban 9.4l / jashtë qytetit 6.2l / kombinuara 7.8l
Combined CO2 Emitimi175 g / km
Emitimi i gazraveEuro6