Mulcher ELITE L

Mulcher ELITE L është e përshtatshme për të gjitha punimet e tokës në kullota, pemishte, vreshta, mbeturina dhe parqe makinash. Lehtësia e lëvizjes dhe dizajni kompakt mundësojnë operimin edhe me traktorë të vegjël dhe kompaktë. Thyerja e pyllit deri në një diametër prej 5 cm është e mundur. Rotori i dyfishtë spiral siguron një model të përsosur të prerjes, një ngarkesë uniforme të rotorit, një rrjedhje uniforme kulture, një shpërndarje të barabartë të mbetjeve të bimëve, një shpejtësi të lartë operimi, një kërkesë të ulët të energjisë dhe kosto të ulët të mirëmbajtjes.

 

Pajisje standarde:

  • Rotor me spirale të dyfishtë me rregullim 45º të veglave të punës
  • Pedale të integruar në transmetimin, 540 rpm
  • Kultivimi për I dhe II Cat.
  • Rregullim mekanik
  • Skajet laterale
  • Rul për rregullim të lartësi
  • Pozicion lundrues

 

ModeliFuqia motorikePermasatRrotullimet MotorikeThikaPeshacm
11519-25/25-35117/137540(*1000)283253-5
13023-30/30-40132/152540(*1000)323343-5
16027-35/35-48162/182540(*1000)404053-5
19034-45/45-60192/212540(*1000)484513-5