Mulcher MKL

Mulcher MKL – është i lehtë për tu tërhequr, pesha e ulët lehtëson punën e përsosur edhe për traktorët më të vegjël. Ideal është puna e gjithanshme për kanalet, argjinaturat, mbrojtjet, të korrat dhe shumë më tepër. Tipari teknik lejon përpunimin e shkurreve dhe degëve deri në 3 cm në diametër. Mjete spirale të montuara për efikasitet të lartë dhe konsum të ulët të energjisë.

Pajisje standarde:

 

  • Rotor me spirale të dyfishtë
  • Pedale të integruar në kutinë e shpejtësisë 540 rpm
  • Kultivimi për I dhe II Cat.
  • Hydr. Rregullim lateral
  • Hydr. Shtrirja e rregullimit nga -65º deri në + 90º
  • Skajet laterale
  • Mbështjellëse metalike
  • Rul për rregullimin e lartësis
  • Pozicion lundrues

 

ModeliFuqia motorikePesha Minimale e TraktoritPermasatRrotullimet MotorikeÇekiçThikaPeshacm
11530-45/40-601600116/13454016323293
13030-45/40-601600129/14754018363593
15030-45/40-601800145/16354020403843