Landini 2 Series STD/GE

Landini 2 Series STD/GE – Seria 2 zëvendëson gamën Mistral me një zgjidhje moderne, të shkathët dhe kompakte. Në shfaqje do të jetë një version këmbë hap ndërsa një version cabbed do të jetë në dispozicion. Kjo seri e re e traktorëve ndan disa nga elementët e zakonshëm të dizajnimit dhe styling të kapakëve dhe dizajneve të çatisë nga të tjerët në rang, e cila vazhdon me pamjen moderne familjare të Landini.

Seria 2 vjen në konfigurimin standard dhe një konfigurim të ri “GE” (vetëm gjurmët) ku disqet përfundimtare të pasme dhe platforma janë ri-projektuar me kujdes për të arritur lartësinë e platformës e cila është 95 mm më e ulët se Mistralja aktuale.

Rezultati siguron performancë të përmirësuar, ku ekzistojnë kufizime në lartësi dhe gjerësi, të tilla si vreshtat e mbyllura ose serat. Dimensionet bëhen jashtëzakonisht kompakt me gomat e pasme 24 “: gjerësia minimale prej 1,420 mm dhe lartësia vetëm 1,230 mm ndaj timonit. Gomat e pasme 20 “gjithashtu do të jenë të disponueshme si opsion. Gama përmban 44 HP në 51 HP motorë Yanmar dhe vjen në tri modele: 2-045, 2-050, 2-055 STD ose GE.

 

Motori  YANMAR

Traktorët me Serinë 2 janë të mundësuar nga motorët Yanmar TNV me katër cilindra të aspiruar natyrshëm dhe me turbochargers me fuqi nominale 44, 47,5 dhe 51 hp. Këto motorë japin fuqi të lartë kuaj-fuqi dhe çift rrotullues, duke siguruar një performancë të qetë, eko-miqësore dhe ekonomi të shkëlqyeshme të karburantit. E pajisur me sistemin e rikrijimit të gazit të shkarkuar (EGR), motori turbo me katër cilindra me 16 valë të pajisur në modelin 2-055 siguron performancë superiore. Redesigned plotësisht për të reflektuar stilin e ri të familjes Landini, kapaku hapet i gjerë për të siguruar qasje të lehtë në ndarjen e motorit për shërbimin dhe mirëmbajtjen rutinë.

 

Shiko më shumë në LANDINI

 • Modelet:

  2-045 - 2-050 - 2-055

 • Motori:

  4TNV84-KLAN

 • Fuqia Motorike:

  43.4 - 47.5 - 51

 • Numri i rrotullimeve maksimale:

  129 - 141 - 159.5

 • Numri i cilindrave:

  4

 • Terheqja:

  4x4 (4WD)

 • Ndrrues i shpejtesive:

  4 Shpejtesi