Landini 4 T4i – T4 Final Series

Landini 4 T4i and T4 Final Series

Landini 4 T4i and T4 Final Series – Seria 4 është shtesa e fundit e familjes traktor Landini. Designed për të zëvendësuar seri Alpine dhe Technofarm me një gamë të vetme dhe më të zhdërvjellët, Seria 4 plotësisht revolucionon segmentin e ulët dhe të mesëm të fuqisë së Landinit. Gama përfshin gjashtë modele, të gjitha të mundshme nga motorët e rinj Deutz me katër cilindra turbo me sistemin e injektimit me intercooler dhe common rail.

Modelet 4-095, 4-100 dhe 4-110 shfaqin motorët e klasit të 4-të me performancë të fuqisë prej 90hp, 99hp dhe 107hp, ndërsa modelet 4-070, 4-080 dhe 4-090 janë të pajisura me 2.9L të avancuar motorët që plotësojnë rregulloret e emetimeve të nivelit Tier 4 që japin 68hp, 75hp dhe 88hp. Seria 4 përmban stilin e familjes që Landini ka përdorur përgjatë gjithë gamës së traktorëve duke filluar nga seria 5H e prezantuar në vitin 2012. Përveç një dizajn kompakt dhe pamje moderne, këto traktorë mund të ofrohen në një sërë konfigurimesh – në mënyrë që të plotësohen plotësisht – për të plotësuar nevojat specifike të klientit.

Karakteristikat kryesore përfshijnë një kabinë të re me katër shtresa të ngarkuar me pajisje dhe një markë të re Argo Tractors-projektuar me 12 + 12 shpejtësi transmetimi me kthetrat, anije pushtet, opsionet powershift Hi-Lo dhe PTO dy-shpejtësi të angazhuar elektrohidraulikisht, duke ofruar një shpejtësi maksimale 40 km / h në regjimin e ekonomisë. Pajisje të tjera përfshijnë një sistem hidraulik me një normë rrjedhëse prej 57 l / min, një kapacitet ashensor prej 3900 kg në pjesën e pasme me kontrollin mekanik ose elektronik të frenave dhe një anësor përpara që mund të heqë deri në 1750 kg.

 

4-070
T4 Final
4-080
T4 Final
4-090
T4 Final
4-095
T4i
4-100
T4i
4-110
T4i
MotorriDEUTZ C4DT45 TIER4 FINALDEUTZ C4DT50 TIER4 FINADEUTZ C4DT55 TIER4 FINALDEUTZ C4DT62
TIER 4i
DEUTZ C4DT69
TIER 4i
DEUTZ C4DT74
TIER 4i
Fuqia maksimale ISO  HP/KW69.5 / 5175.2/ 5576 / 5690 / 6699 / 73107 / 78,5
Fuqia maksimale e kalkuluar HP/KW68 / 5075.2 / 5575 / 5585 / 62,594,5 / 69,5101 / 74,4
RATED SPEED   RPM220022002200220022002200
MAX TORQUE   LB (NM)244360398358397420
MAX TORQUE SPEED  RPM160016001600160016001600
BORE/STROKE  IN.(MM)92/11092/11092/110 98/120 98/120 98/120
DISPLACEMENT / NO. OF CYLINDERS2900 / 4 TA2900 / 4 TA2900 / 4 TA3600 / 4 TA3600 / 4 TA3600 / 4 TA
FUEL TANK CAPACITY   (LT)909090120120120