Landini 4D Series T4 Final

Landini 4D Series T4 Final – MODELI I RI 4D LANDINIE

Zhvilluar posaçërisht për të zëvendësuar familjen e traktorëve Technofarm, Seria 4D është një gamë e re e traktorëve të guximshëm dhe të thjeshtë të dizajnuar për të ofruar nivele të reja të performancës. Seria 4D përfshin zgjidhje teknike të avancuara që minimizojnë kostot operative, duke siguruar një kombinim të përsosur të qëndrueshmërisë dhe besueshmërisë, duke e bërë këtë traktor të përsosur për detyrat në terren, operacionet e ndërtimit dhe transportit.

Pajisur në konfigurimin me dy dhe katër rrota, 4D aktualisht ofrohet si një platformë e hapur; një version taksi është planifikuar të bëhet i disponueshëm në të ardhmen. Gama përmban motor Deutz Tier4 Final për modelet 4-070D, 4-080D dhe 4-090D. Kombi i motorit është ridizajnuar për të pasqyruar stilin e ri të familjes Landini. E zhvilluar posaçërisht nga Argo Tractors, shpejtësia e gjithanshme me shpejtësi Katër modular me sinkronizim synchro ofron katër ingranazhe të sinkronizuara në tri vargjet që ofrojnë 12 shpejtësi përpara dhe 12 shpejtësi të kundërt.

Motori TIER4 FINAL

Tre modele në rang janë të mundësuar nga motorët e rinj Deutz C4DT me katër cilindra turbo-intercooled me teknologji me dy valë dhe sistemin elektronik të injektimit të përbashkët me presion të lartë. Sistemi efikas i injektimit Deutz siguron më shumë energji, rezervë më të madhe të çiftëzimit dhe ekonomi më të mirë të karburantit, duke rezultuar në fleksibilitet të madh të përdorimit.

Një sistem inovativ i riciklimit të gazit të shkarkuar (EGR) me katalizatorin e oksidimit të naftës (DOC) lejon këta motorë të përmbushin rregulloren e emetimeve përfundimtare Tier 4 pa përdorimin e një filtri të grimcave me naftë (DPF), duke eliminuar kështu nevojën për një proces rigjenerimi. Motorët Deutz që i japin fuqi 4D Series kanë një zhvendosje 2.9L dhe japin prodhime maksimale të fuqisë prej 69.5, 75.2 dhe 88.4 hp Riparaqitur plotësisht për të pasqyruar stilin e ri të familjes Landini, kapaku hapet i gjerë për të siguruar qasje të lehtë në ndarjen e motorit për shërbimin rutinë dhe mirëmbajtjen dhe për të lejuar pastrimin e lehtë të coolers në kushte pluhur.

 

 

4-070D4-080D4-090D
MotorriDEUTZ C4DT45
TIER4 FINAL
DEUTZ C4DT50
TIER4 FINAL
DEUTZ C4DT55
TIER4 FINAL
Fuqia Motorike ISO  HP/KW69.5 / 5175.2 / 5588.4 / 65
Kalkulimi i fuqis se motorit (ISO RATING)  HP/KW68 / 5075.2 / 5578.9 / 58
Kalkulimi i shpejtsis se rrotullimeve RPM220022002200
Maksimum xhiro LB (NM)244360398
Shpejtsia maksimale e xhirove  RPM160016001600
BORE/STROKE  IN.(MM)92/11092/11092/110
Zhvendosja / Numri i cilindrave2900 / 4 TA2900 / 4 TA2900 / 4 TA
Kompresioni17.2:117.2:117.2:1
Ftohje me ujë···
Filter i ajëritDRYDRYDRY
Kapaciteti i rezervuarit   (LT)757575