Landini 5D T4i Series

Landini 5D T4i Series

Landini 5D T4i Series – Zhvilluar si një evolucion i Powerfarm, gamën e traktorëve 5D përbëhet nga tre modele me fuqi nga 85 deri në 102 hp: 90, 100 dhe 110. Ata janë të mundësuar nga motorët e rinj Perkins 854E-E34TA 3.4L, katër cilindra, turbo-pas hidraulikë duke përmbushur standardet e emetimeve të përkohshme të Grupit 4.

Bazuar në teknologjinë më të fundit, këta motorë shfaqin një kokë cilindrash me dy valvula dhe një sistem injektimi të përbashkët të hekurudhave dhe japin performancë të shkëlqyer në drejtim të fuqisë, rrotullimit dhe ekonomisë së karburantit. Transmetimi mekanik me katër shpejtësi në tre vargjet (12FWD + 12REV) ofron një anije sinkrosh të shtyllës drejtuese dhe mund të pajiset me njësi të shpejtësisë së zvarritjes dhe / ose mbingarkesë.

Transmetimi siguron një shpejtësi maksimale prej 30 km / h në modelet 2WD dhe 40 km / h në modelet 4WD. Përveç kësaj, versioni 4WD mund të jetë i pajisur opsionalisht me një transmetim 12/12 të anijes së fuqisë që përmban një kontroll të modulimit të anijes për rregullimin e përgjigjes së anijes së fuqisë. Përveç motorëve të rinj më efikas, sfera 5D gjithashtu ofron një pamje të re. Kapuçi është ridizajnuar plotësisht për të pasqyruar stilin e ri të familjes Landini dhe brendësia e kabinës është rifreskuar për t’i ofruar operatorit nivele më të larta të ergonomisë dhe rehati.

Traktorët 5D vijnë në dy versione me katër dhe katër rrota me një kabinë ose një platformë të montuar në iso, duke i dhënë asaj të gjithë shkathtësinë për të trajtuar një shumëllojshmëri të gjerë të detyrave bujqësore.

Shiko katalogun: Landini 5D T4i Series

 

5-090 D5-100 D5-110 D
Motori854E-E34TA854E-E34TA854E-E34TA
MAX. POWER (ISO)  HP / kW83 / 61 92,5 / 68 102 / 75
Shpejtesia e kalkuluar RPM220022002200
Max rrotullime NM354395420
Zhvendosja / Nr i cilindrave3400/4
TURBO-AFTERCOOLED
3400/4
TURBO-AFTERCOOLED
3400/4
TURBO-AFTERCOOLED
Kapaciteti i rezervuarit (Liter)102102102