Landini 5H T3 Series

Landini 5H T3 Series është në mes të rrugës midis Powerfarm-it, nga e cila trashëgon taksi dhe bazën e rrotave, dhe Serinë Powermondial më të strukturuar që paraqet një varg 3 Powershift, i transmetimit, disqet përfundimtare epiciklike dhe heqjen e fuqisë. Kapaku i motorrit është rikthyer për të pasqyruar ndjenjën e familjes Landini dhe dritat e pasme janë një dizajn i ri.

Transmisioni modular dhe i gjithanshëm është i disponueshëm me katër ingranazhe të sinkronizuara dhe tre shpejtësi mekanike (SPEED FOUR), me hidraulikë të kontrolluar me hidraulikë të naftës. Niveli i hyrjes 12 +12 është i disponueshëm në të dy versionet 18.7 MPH (30 kPH) dhe 25 MPH (40 kPH) dhe është kombinuar me një version të ndërmjetëm 24 +12 të pajisur me makina të kundërt mekanike dhe mbingarkesë (TECHNO VERSION).

Një risi thelbësore përfaqësohet nga kombinimi i makines hidraulike të kundërt me opsionin T-Tronic me tre ndërrime (H-M-L lartë-mesme-ulët) që trefishon ingranazhet e transmetimit bazë për të arritur 36 shpejtësi përpara + 12 shpejtësi të kundërt. (VERSION TOP). Një transmetim zvarritës është i disponueshëm si opsion në versionet TECHNO 2WD dhe TOP. Versioni Top është i pajisur me një sistem De-clutch që lejon operatorin të ndryshojë ingranazhet mekanike thjesht duke shtypur butonin e vendosur në levën e lëvizjes së marsheve pa përdorur pedalin e tufës. Sistemi i frenimit është i angazhuar nga njësia e kontrollit elektronik, i njëjti që kontrollon makinen hidraulike të kundërt, kutinë e shpejtësisë T Tronic H-M-L dhe PTO.

PTO vjen me një zgjedhje prej 3 shpejtësive – 540, 750 (540 Eco) dhe 1000 rpm sipas versionit të kërkuar. Ngarkesa mekanike (ashensori elektrik vetëm në versionin TOP) është e pajisur me funksionin e kontrollit të projekteve në lidhjet e poshtme. Me miratimin e kapakut të ri, sfera e motorëve që ndezin serinë 5H është rritur me një model të ri dhe më të fuqishëm që sjell 110.2 hp. Me këtë shtesë të fundit, vargu i traktorëve 5H tani përbëhet nga pesë modele: modeli 80 i mundësuar nga një motor aspirant natyral, modeli 90 i mundësuar nga një motor turbocharged dhe tre modele turbo aftercooled, 100, 110 dhe 115, të gjitha takimet standardet e emetimit të Grupit 3.

Seria e re 5H është e disponueshme si në versionin e kabinëve ashtu edhe në platformat, dhe përfaqëson inovacionin teknologjik Landini si dhe një kombinim fitues të dy sferave ergonomike, të besueshme dhe me performancë të lartë, si Powerfarm dhe Powermondial që paraqesin thelbin e modernitetit.

PERKINS TIER 3 1104D SERIES ENGINE: FUQIA E LARTË ME KONSUMORE TË ULËT

Motorët e rinj Perkins 1104D të pajisur në serinë 5H janë projektuar qëllimisht për përdorim bujqësor. Ata paraqesin një konceptim modern dhe zgjidhje teknike avangarde. Një gamë e re e motorëve miqësorë ndaj mjedisit në përputhje me specifikimet e reja që rregullojnë emetimet e ulëta të tymit siç janë përcaktuar nga standardet e tanishme Tier III.

Motorët e rinj Perkins të pajisur në serinë 5H janë në dispozicion në ratifikimet e mëposhtme të fuqisë: 74 HP (aspiratë), 83 HP (Turbocharged), 92,5, 102 dhe 110 HP / ISO (turbo-aftercooled). Falë inovacioneve të veçanta teknologjike, ajri dhe karburantet janë të përziera në masën më të madhe të mundshme, duke siguruar kështu djegje dhe efikasitet më të mirë, fuqi më të lartë dhe rezervë të madhe çift rrotulluese me kosto të ulëta operative dhe respekt për mjedisin. Kufizimi përpara i siguron akses të lehtë në ndarjen e motorit për shërbimin dhe mirëmbajtjen rutinë.

 

5-080 H
Techno Top
5-090 H
Techno Top
5-100 H
Techno Top
5-110 H
Techno Top
5-115 H
Techno Top
Motorri1104D-441104D-44T1104D-44TA1104D-44TA1104D-44TA
Fuqia maksimale ISO  HP/KW74/54,583/6192,5/68102/75110,2/81
Rrotullimet maksimale (NM)192 (261)259 (352)289 (393)306 (416)410
Zhvendosja (cm3)268,5 (4400)268,5 (4400)268,5 (4400)268,5 (4400)268,5 (4400)
Kapaciteti i rezervuarit,   Lt27.2 (102)27.2 (102)27.2 (102)27.2 (102)27.2 (102)

 

 T-TRONIC hidraulike transmisionit (48 DK + 16REV shpejtesi) me de-tufë KONTROLLIMIN dhe kundërt POWER SHUTTLETRUE

Krye version feat Masave një gearbox themelore (shpejtësi katër) me 4 shpejtësi dhe 3 vargjet, (të kontrolluara nga pushbuttons gjelbër integrat ed në levë gearshift), e cila, në bashkëpunim me modulin T-Tronic (3 Powershift HML shkon nën ngarkesë ) dhe maikna kundërt siguron 36 avantazh dhe 12 shpejtësi të kundërt.

Një kthetra është në dispozicion si një opsion që zgjeron fleksibilitetin në 48 shpejtësi FWD dhe 16REV. DE-tufë të kontrolluar (pushbutton portokalli integrat ed në levë gearshift) dhe makines REVERSE POWER (transferim hidraulike kundërt me levë integrat ed në kolonën drejtues) të lejojë operatorit për të ndryshuar veshje dhe të zhvendoset nga përpara për të ndryshuar pa përdorur pedale tufë.

Përveç kësaj, makina e pushtetit të kontrolluar elektronikisht është integruar me një tipar të ri të quajtur Shuttle Modulati mbi Control. Kjo përbëhet nga një potentiometer i pajisur në panelin e kontrollit i cili lejon përshtatjen e makines së fuqisë për t’u përshtatur për t’iu përshtatur kushteve të ndryshme të zbatimit dhe operimit.

Më e madhe e performancës së makinës së traktorëve 5H është shikimi i gjithanshëm i taksi “tota l view” të siguruar nga dyert anësore të gjitha xhami varur në postën e pasme. Të brendshme, elegant dhe accurat e, janë ekzekutuar duke bërë përdorimin e madh të erials mat kompozuar të dizajnit modern të automobilave.

Të gjitha kontrollet janë rregulluar në një pozicion të rehatshëm dhe intuitiv, sipas standardeve të tanishme ergonomike. Sistemi i ajrit / ventilimit dhe ajrit të kondicionuar ngrihet në çatinë e taksive, me përfitime të konsiderueshme për shoferin në aspektin e komoditetit, sigurisë dhe shëndetit. Sistemi i ventilimit është i integruar nga dy filtra të dizajnuara për të pastruar ajrin brenda kabines. Kulmi përmban një kapelë fikse me xham të mbuluar me diell, pjesërisht të dobishme kur punon me ngarkuesin e përparmë dhe katër dritat që sigurojnë dukshmëri të madhe gjatë punës së natës. Ventilimi natyror sigurohet nga dritaret anësore të hapura dhe të pasme.

5-080H5-090H5-100H5-110H5-115H
Gomat para280/85 R24280/85 R24340/85 R24340/85 R24340/85 R24
Gomat mbrapa420/70 R30420/70 R30420/85 R34420/85 R34420/85 R34
Pesha (WITHOUT BALLAST) 4WD + CAB 440 LB. (200KG)   LB. (KG)8030 (3650)8030 (3650)8030 (3650)8030 (3650)8030 (3650)