Landini 5H T4i Series

Landini 5H T4i Series – Tre vjet pas fillimit të saj në 2012, varg i traktorëve 5H tani është riorganizuar me një taksi sapo ridizajnuar. Duke paraqitur një dizajn me katër shtresa me platformë të sheshtë dhe dyer të pasme të varura, kabina e re siguron lehtësinë e qasjes në vendin e shoferit dhe dukshmërinë e pashoqe të gjithësisë.

E brendshme e kabinës është projektuar me vëmendje të kujdesshme ndaj çdo detaji. Të gjitha kontrollet janë të rregulluara në mënyrë ergonomike për rehati dhe lehtësi maksimale të funksionimit dhe kolltuk drejtues teleskopik i rregullueshëm me ane të kalibrimit me panelin e instrumenteve, duke i lejuar shoferit të monitorojë vazhdimisht performancën e traktorit. Sistemi i ajrit të kondicionuar është përmirësuar duke zhvendosur filtrat në shtyllat e pasme për pastrim më të lehtë. Si rezultat, çatia e taksive mund të ridizajnohet me një profil më të zbehur, duke lejuar që lartësia e përgjithshme e traktorit të reduktohet.

Nga ana teknike, traktorët e rinj 5H ofrojnë një rritje të rrjedhjes hidraulike (63 l / min + 30 l / min) dhe një rezervuar karburanti më të madh me kapacitet deri në 120 litra. Gama e re e traktorëve gjithashtu përmban përmirësimet e transmetimit. Transmetimi 12 + 12 i anijes së fuqisë me kontrollin e modulimit të anijes mund të përmirësohet në një kuti të shpejtësisë me shpejtësi 36 + 12 me një Powershift 3-speed T-Tronic që siguron një shpejtësi maksimale prej 40 km / h me shpejtësi të vogël të motorit.

Gama e traktorëve 5H përfshin katër modele – 90, 100, 110 dhe 115 – të gjitha të mundura nga motorët e rinj Perkins 854E-E34TA. E pajisur me teknologji me dy valë, sistemin e injektimit të përbashkët të hekurudhave dhe sistemin e recirkulacionit të gazit të shkarkuar (EGR), këto motorë 3.4-litra, katër cilindra dhe turbo-pas hidrokarbure plotësojnë rregulloret e emetimeve të përkohshme të Tier 4 dhe ofrojnë fuqi nga 88.5 në 113 kuaj fuqi. Tre modelet e para në rang vijnë standard me sistemin e dyfishtë të energjisë. Traktorët 5H janë gjithashtu në dispozicion me platformë iso-montuar.

 

 

5-090H5-100H5-110H5-115H
PERKINS “TIER4 INTERIM” DIRECT-INJECTION ENGINE 854E-E34TA 854E-E34TA 854E-E34TA 854E-E34TA
MAX POWER ISO (TECHNO VERSION)    HP/KW95 / 7095 / 70102 / 75113 / 83
MAX POWER ISO (TECHNO VERSION)    HP/KW88.5 / 6595 / 70105 / 77113 / 83
MAX POWER WITH DUAL POWER ISO (T-TRONIC TRANSMISSION)   HP/KW95 / 70102 / 75113 / 83
RATED SPEED    RPM2200220022002200
MAX TORQUE (TECHNO VERSION)   LB. (NM)260 (354)290 (395)310 (420)330 (450)
MAX TORQUE (TOP VERSION)     LB. (NM)270 (368)290 (395)318 (432)330 (450)
MAX TORQUE WITH DUAL POWER (T-TRONIC TRANSMISSION)     LB. (NM)290 (395)310 (420)330 (450)
DISPLACEMENT / CYLINDERS       L3.4 / 4 TA3.4 / 4 TA3.4 / 4 TA3.4 / 4 TA
FUEL TANK CAPACITY    GAL (LT)32 (120) 32 (120)32 (120) 32 (120)