Landini 7 T3 Series

Landini 7 T3 Series : e pajisur me motorë me 6 cilindra FPT – NEF Tier 3. Ka pesë modele: 7-160, 7-180; 7-200; 7-220 dhe 7-230 me 166 HP me fuqi 225 HP. Është gjithashtu e pajisur me një pedale të frenave të motorit për të bërë lëvizjen më të duhur gjatë punës së transportit. Ajo rrit performancën e frenimit duke vepruar në gazrat e shkarkimit. Transmetimi i quajtur ROBO-SIX është një lloj Powershift.

Transmisioni ROBO-SIX përfshin pesë vargje të aktivizuara në mënyrë robotike dhe vjen me standarde, gjashtë shpejtësi Powershift të rregulluara nga një kontrollues i dedikuar elektronik. Pasi që operatori të ketë zgjedhur shpejtësinë e motorit, sistemi Smart APS (Smart Autopowershift) lejon transmetimin ROBO-SIX të zgjedhë automatikisht cilësimin më të përshtatshëm të diapazonin dhe shpejtësinë. Një tjetër tipar i ri është sistemi Stop & Action i cili integron funksionin e ndalimit në pedale të frenave, duke lejuar transmetimin ROBO-SIX të ofrojë një udhëtim më të duhur.

Përveç versioneve ekskluzive Dinamike me specifikimet e tyre të lartë, ekzistojnë modele aktive të cilat ndajnë të njëjtat transmetime dhe motorë me cilësi të lartë, por vijnë me karakteristika të nivelit të hyrjes. I udhëhequr nga sistemi i Menaxhimit të të Dhënave (DSM), softueri është përmirësuar dhe tani përfshin funksione të tjera: një aparat fotografik të pasmë për të përmirësuar dukshmërinë mbi veglat e ndjekura pas traktorit dhe për të ofruar më shumë informacion në mënyrën e transportit, informacion shtesë nga kompjuteri në bord i traktorit. Është prezantuar një suspension i ri Semi-Active Cab me kontrollues elektronik në gjendje të modifikojë qëndrueshmërinë e amortizimit për t’iu përshtatur kushteve të ndryshimit të terrenit për të rritur ngushëllimin e operatorit në një masë edhe më të madhe dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës dhe kushtet e punës në automjet.

 

7-1607-1807-2007-2207-230
TIER 3NEF 6 cyl CR TAANEF 6 cyl CR TAANEF 6 cyl CR TAANEF 6 cyl CR TAANEF 6 cyl CR TAA
Turbina/Interkuller air ne air
Max. i fuqis se motorrit me fuqi te dyfisht në 1900 RPM (ISO TR 14396 ECE R120)166/122181/133192/142211/155225/166
Matja e fuqis se motorrit me fuqi te dyfisht në 2200 RPM (ISO TR 14396 ECE R120)146/108161/118176/129185/136200/145
Max fuqia e motorrit në 1900 RPM (ISO TR 14396 ECE R120)151/112166/122181/133191/140206/152
Matja e fuqis se motorrit në 2200 RPM në 2200 RPM (ISO TR 14396 ECE R120)146/108161/118176/129 185/136200/145
Max rrotullime (me fuqi te dyfisht) (ISO TR 14396 ECE R120)632 (676)694 (738)758 (800)800 (860) 850 (897)
TORQUE RISE (WITH DUAL POWER)35,5% (40,5%)35,5% (40,5%)35,5% (40,5%)35,5% (40,5%)35,5% (40,5%)
Zhvendosja (CM3) / Nr i cilindrave / Nr i valve6728 / 6 / 246728 / 6 / 246728 / 6 / 24 6728 / 6 / 246728 / 6 / 24
Kapaciteti i rezervuarit Litres320320320320320