Landini LANDFORCE DT

Landini LANDFORCE DT

E zhvilluar posaçërisht për tregjet jo-evropiane, seria e re e Landforce ofrohet në versione me kabina dhe platforma. Me një dizajn të thjeshtë dhe të thyer, ky traktor është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur dhe i lehtë për t’u shërbyer dhe mund të punojë shumë orë pa u ndalur për t’u furnizuar, duke e bërë atë ideal për të trajtuar pothuajse çdo punë në terren dhe rreth fermës. Modelet Landforce 115 dhe 125 mundësohen nga motorët turbo FPT NEF4-2V 4.5 litërsh me 4 cilindra që përmbushin rregulloret e emetimeve të Tier 3 dhe sigurojnë respektivisht 112 dhe 120 hp.

Të dy modelet paraqesin një shpejtësi Katër Modulare me katër ingranazhe të sinkronizuara në tri vargjet dhe një anije majtas majtas majtas drejtues-kolonë. Opsionale, traktor mund të pajiset me një transmetim T-Tronic elektrohidraulik që përmban një powershift 3-speed (H-M-L) dhe një anije elektrohidraulike të fuqisë. Një transmetim me shpejtësi zvarritëse është i disponueshëm si opsion për të dy versionet. Ofrohet si standard është një PTO me dy shpejtësi me kontroll elektrohidraulik dhe tufë me shumë disqe.

Të dy makinat me katër rrota dhe flokët diferenciale janë të angazhuar elektrohidraulikisht, gjë që e bën ngasjen e traktorit me vegla të bashkangjitura shumë më të lehtë. Sistemi hidraulik përmban si standard një pompë të dyfishtë, që siguron respektivisht 17.3 gpm (66 l / min) dhe 7.6 gpm (29 l / min). Një sistem qendror i mbyllur me një pompë me rrjedhje të lartë që mundëson 29 + 10 gpm (110 + 38 l / min) mund të furnizohet si opsion.

Traktor vjen standard me dy valvola të largëta për të operuar zbatimin e funksioneve hidraulike. Mbështetja e pasme me desh të binjakëzuara prej 50 mm (2 inç) kontrollohet mekanikisht dhe siguron një kapacitet liftimi prej 4500 kg. Për kontroll më të saktë të zbatimit, versioni me hidraulikë të mbyllur në qendër mund të pajiset me një mekanizëm të pasëm të kontrolluar elektronikisht me kapacitet të njëjtë të ngritjes si mekanike. Klasifikimi i katër klasave të Master Class ofron komoditet të plotë për orë të gjata të operimit të lodhshëm në fushë. Versioni me platformën iso-montuar është po aq e rehatshme sa versioni i taksive. ROPS e palosjes së pasme mund të jetë e pajisur opsionalisht me një tendë të diellit.

 

 

Landforce
115
Landforce
125
MotorriNEF 4 -2VNEF 4 -2V
Fuqia maksimale (ISO)  HP/KW112/82,5120/88
Shpejtesia ne RPM22002200
Maksimum rrotullime   LB. (NM)374(510)378(515)
Shpejtesia maksimale e rrotullimeve  RPM12501250
BORE/STROKE  IN. (MM) 4,1 / 5,2 (104/132)4,1 / 5,2 (104/132)
Zhvendosja/ Nr i cilindrave  (CM3)273 (4485) /4273 (4485) /4
Ftohje me ujë
Filter i ajërit i thatë
Kapaciteti i rezervuarit  (Litër) 180180