Landini Landpower T3 Plat

Seria Landini Landpower T3 Plat është konceptuar për të ofruar karakteristika të reja teknike dhe zgjidhje të pabarabarta mekanike dhe hidraulike. Kapaku i ri, në përputhje me stilin e familjes Landini, ofron shikueshmëri të plotë dhe në sajë të funksionit të saj përpara, ajo siguron gjithashtu qasje të lehtë në motor për shërbimin dhe mirëmbajtjen rutinore.

Të gjitha modelet janë të pajisura me motorë të rinj FPT, NEF 2V dhe 6 cilindra të pajisur me Air-to-Air Intercooler, me 117, 133 dhe 157 HP, normat e fuqisë ISO, të cilat përveç sigurimit të çifteve çift rrotulluese dhe niveleve të fuqisë Standardet e nivelit 3 që rregullojnë emetimet e gazrave. Shpejtësia e shpejtësisë Speedsix me 6 shpejtësi të sinkronizuara dhe 3 vargjet (High-Medium-Low), kur përdoret në lidhje me kthetrat dhe anijen e kundërt mekanike të sinkronizuar, siguron gjithsej 36 shpejtësi FWD + 36REV.

Qarku i ri hidraulik siguron një normë maksimale totale prej 106 lt / min. Sistemi përmban 3 valvola ndihmëse të kontrollit si standard plus 2 të disponueshme sipas kërkesës për zgjerimin e shkathtësive dhe rritjen e efikasitetit të zbatimit. Cat. 2 dhe 3, me një kapacitet ngritjeje deri në 8400 kg. dhe kontrolle të rregulluara në mënyrë racionale të vendosura në pozitë ergonomike në R.H. konsol, përfshijnë të gjitha funksionet kryesore dhe rregulloret për të siguruar komoditetin maksimal dhe kontrollin e gishtit të veglave. Zona e shoferit të bollshëm dhe të rehatshëm përmban një vend të rregulluar plotësisht të montuar në një platformë të pezulluar të blloqeve të heshtura. Timoni i rregullueshëm me lartësi dhe paraqitja më ergonomike dhe funksionale e të gjitha kontrolleve kontribuojnë më tej drejt rritjes së komoditetit të operatorit. Korniza e sigurisë me dy shtresa mund të jetë e pajisur me kroskot.

 

LANDPOWER
125
LANDPOWER
135
LANDPOWER
145
LANDPOWER
165
F.P.T. TURBO/INTERCOOLER AIR-AIR (TIER 3)NEF 2VNEF 2VNEF 2VNEF 2V
Fuqa motorrike (ISO), HP/KW117/86133/98141/104157/116
NET PTO POWER (ISO), HP/KW100/73*114/83*120/88*135/99*
Maksimum rrotullime, LB. (NM)380 (515)435 (590)461 (625)509 (691)
NR. i cilindrave/ Zhvendosja (CM3)6728 / 66728 / 66728 / 66728 / 6
Kapaciteti i rezervuarit, GAL. (LT)68 (260)68 (260)68 (260)68 (260)