Landini Powerfarm T0-T3

Landini Powerfarm T0-T3 kuptimi i esences se modernitetit

Seri e re Powerfarm është një sërë traktorësh të thjeshtë dhe moderne. Në dispozicion në versionet platformë dhe në kabinë, traktorët Powerfarm mundësohen nga motorë të fuqishëm me efikasitet të karburantit Perkins 1104D që japin 83, 92.5 dhe 102 hp / ISO dhe përmbushin rregulloret e emetimit të Grupit 3.

Me një sistem të avancuar të injektimit të karburantit që optimizon përzierjen e ajrit dhe përmirëson efikasitetin e djegies, këta motorë kombinojnë nivelet e larta të fuqisë dhe çiftëzimit me kosto të ulëta të përdorimit. Powerfarm 110 është gjithashtu në dispozicion në një version turbocharged powered nga një motor Tier0 1104-44T që zhvillon 106.8 hp / ISO. Kapaku, i ripunuar plotësisht për të pasqyruar stilin e ri të familjes, ofron pamje pa pengesa në të gjitha drejtimet dhe hapet për të siguruar qasje të lehtë në dhomën e motorit për shërbim dhe mirëmbajtje.

Transmetimi i anijes së sinkronizimit ofron katër ingranazhe në tre vargje duke siguruar 12 shpejtësi përpara dhe 12 të kundërt. Një transmetim prej 30 km / h është i disponueshëm me ose një nënzjarr (standard në versionin 2WD) ose një opsion me shpejtësi zvarritjeje. Një opsion overdrive me shpejtësi maksimale 40 km / h është gjithashtu në dispozicion për modelet 4WD.

Powerfarm gjithashtu ofron një version të lartë të pastrimit (HC) për modelet dy dhe katër rrota. Rrotullimi i disqeve përfundimtar të rënies së poshtme dhe përdorimi i boshteve të veçanta të përparme dhe gomave të gjata e të ngushta rezultojnë në një pastrim më të lartë të barkut, duke e bërë këtë traktor të përsosur për të punuar në kultura specialiteti, si fushat e orizit dhe kulturat ndër-rreshtare.

Kokën Full View me xham me sistemin e kondicionimit të ajrit të montuar në çati dhe kontrolle logjikisht të ofruara i ofron operatorit një mjedis pune funksional dhe të rehatshëm për lehtësinë maksimale të funksionimit. Duke ofruar një përzgjedhje të gjerë të modeleve dhe versioneve, vargu i Powerfarm është i dizajnuar për produktivitet, shkathtësi dhe komoditet.

 

MOTORIT SERIES 1104D PASTRIMTARËT 3, MË SHUMË POWER ME EKONOMINË MË TË MJEDISIT TË KARBURANTIT

Traktorët Powerfarm janë të mundësuar nga motorët me efiçiencë dhe me efikasitet të karburantit Perkins 1104D që ofrojnë 83, 92.5 dhe 102 hp / ISO dhe plotësojnë rregullat e emetimit të Grupit 3. Me një sistem të avancuar të injektimit të karburantit që optimizon përzierjen e ajrit dhe përmirëson efikasitetin e djegies, këta motorë kombinojnë nivelet e larta të fuqisë dhe çiftëzimit me kosto të ulëta të përdorimit. Powerfarm 110 është gjithashtu në dispozicion në një version turbocharged powered nga një motor Tier0 1104-44T që zhvillon 106.8 hp / ISO.

Transmetimi i sinjalit të traktorit ofron katër ingranazhe në tri vargje, duke siguruar 12 shpejtësi përpara dhe 12 mbrapa. Një transmetim prej 30 km / h është i disponueshëm me ose një nënzjarr (standard në versionin 2WD) ose një opsion me shpejtësi zvarritjeje. Një opsion overdrive me shpejtësi maksimale 40 km / h është gjithashtu në dispozicion për modelet 4WD.

Kokën Full View me xham me sistemin e kondicionimit të ajrit të montuar në çati dhe kontrolle logjikisht të ofruara i ofron operatorit një mjedis pune funksional dhe të rehatshëm për lehtësinë maksimale të funksionimit. Duke ofruar një përzgjedhje të gjerë të modeleve dhe versioneve, vargu i Powerfarm është i dizajnuar për produktivitet, shkathtësi dhe komoditet.

 

POWERFARM
110
STD
 POWERFARM
90
STD    HC
POWERFARM
100
STD     HC
POWERFARM
110
STD    HC
TIER OTIER 3TIER 3TIER 3
Motorri1104A-44T1104D-44T1104D-44TA1104D-44TA
Fuqia maksimale (ISO), hp/kW106.8/78.583/6192,5/68102 / 75
Rrotullimet maksimale, Nm400352363416
Zhvendosja  cm34400440044004400
Nr. i cilindrave4 Turbo4 Turbo4 turbo aftercooler4 turbo aftercooler
Kapaciteti i rezervuarit,   Lt102102102102

 

POWERFARM
110 (T0)STD
POWERFARM
90STD                  HC
POWERFARM
100STD                   HC
POWERFARM
110STD                    HC
Gomat para12.4-2412.4-2412.4-2412.4-24
Gomat mbrapa18.4-3018.4-3018.4-3018.4-30
Gjatësia në (mm)163.8 (4160)162.8 (4136)162.8 (4136)163.8 (4160)
Pesha 4WD (w/o ballast) + 150kg cab.(kg)34503330             34603330                  34603450                3500