Landini REX 4 F/GE/GB/GT PLAT

PROJEKTI DHE PERSHTATSHMËRIA: TRAKTORI REX 4 PLATFORMË PËR PUNËN ORCHARD

Landini REX 4 përmban një dizajn të mahnitshëm me mbulesë dinamike dhe të lëmuar, që krijojnë pamje të shkëlqyeshme agresive dhe detaje të stilit të automobilave siç janë grupet e lehta të integruara imët në grilën e përparme. Kjo vëmendje ndaj stilit është gjithashtu e dukshme në zonën e shoferit, e cila është optimizuar nga zgjidhjet ergonomike, kontrollet miqësore dhe shumë hapësirë ​​për operatorin që të merret me punë të specializuar në mënyrë të sigurt, të menjëhershme dhe profesionale.

Efikasiteti Landini REX 4 është gjithashtu i garantuar nga zgjidhjet e reja që përdoren për transmetimin, që përmban 4 ose 5 shpejtësi dhe një HI-LO (Power Five) opsional, që sjell numrin e shpejtësive deri në 40 + 40. mekanizëm hidraulik ose anësor hidraulik, angazhim elektrohidraulik i PTO-së 1 ose 2-shpejtëshe, PTO i sinkronizuar, me konfigurime hidraulike me pompë të dyfishtë dhe 82 l / min totalin e rrjedhës totale, boshtet e përparme të kufizuara me kënd të ngushtë drejtues gjithashtu të disponueshëm me frenat. Një përzierje e zgjidhjeve për produktivitetin maksimal.

Pajisur me 2.9 litra 4 cilindra Deutz Tier 4 Motors Interim (TCD L4), EGR + DOC sistemin e pas-trajtimit të gazit dhe pajisjen Engine Memo Switch, e cila memorizon normën e motorit, traktorët Landini REX 4 janë në dispozicion në 6 modele me Vlerësimet e fuqisë varion nga 70 HP në 112 HP dhe 4 versione. Modeli F (pemishte e ngushtë) është projektuar për të punuar në pemishte të vegjël. Modeli GE (pemishte e ulët) është zgjedhja për përdorim nën kultivimin e tendave, ndërsa modeli GB (ekstra i ulët) lejon që makina të kalojë lehtë nën degët më të ulëta përgjatë rreshtave të kulture. Së fundmi, modeli GT (rresht i gjerë) mund të përdoret për punë në terren dhe pemishte të gjera. Dizajni atraktiv dhe besueshmëria kombinohen me shkathtësi dhe lehtësi trajtimi në çdo lloj skeme dhe terreni të mbjelljes, duke e bërë traktorët e platformës Landini REX 4 specialistë të vërtetë të rradhëve.

 • Modelet:

  REX 4-070 / REX 4-080 / REX 4-090 / REX 4-100 / REX 4-110 / REX 4-120

 • Motori:

  2,9 TCD L4

 • Fuqia Motorike:

  70 - 76 - 90 - 95 - 102 - 112

 • Numri i rrotullimeve maksimale:

  272 - 300 - 378 - 400 - 410 - 420

 • Numri i cilindrave:

  4

 • Terheqja:

  4x4 (4WD)

 • Ndrrues i shpejtesive:

  4 Shpejtsi - 12para+12mbrapa

 • Kabina:

  360°