Landini REX 4 F/GT (CAB)

REX 4 F / GT REX 4, MBROJTUES I MBRETËRISË SË FUSHËS SË SPECIALISË

Modelet e reja, elementët e rinj dhe tiparet e reja e bëjnë serinë e re “REX 4” një zgjedhje shumë më të gjerë të modeleve për të gjitha detyrat e specialistëve. Si dhe dy versionet për pemishtet, F, GT, ka variante dhe mundësi të shumta që u mundësojnë klientëve të zgjedhin zgjedhjen e tyre për t’iu përshtatur kërkesave të tyre dhe për të siguruar kosto të ulët të pronësisë gjatë jetës së saj të punës.

Të gjitha modelet do të jenë në dispozicion me një kabinë moderne dhe funksionale me ajër të kondicionuar, në të cilën operatorët mund të punojnë në siguri dhe komoditet. Pamja e re e traktorëve dhe kabina tërësisht e ridizajnuar ofrojnë operatorin me një mjedis të ri pune, duke ofruar vizion të përmirësuar, më shumë funksionalitet dhe kontrolle më të sakta që e bëjnë operacionin përpara ose pas operimit të lehtë dhe më të shpejtë dhe, të vërtetë në formë, nivele shumë të larta të përfundimit sigurojnë maksimumin në rehati. Kur përdoret për operacionet e spërkatjes, taksi është gjithashtu i disponueshëm me mbrojtjen e klasës 4, duke garantuar mbrojtje të plotë për operatorin në një mjedis nën presion të monitoruar nga sensorë.

Inovacionet gjithashtu përfshijnë boshtin e përparëm të versioneve F dhe GT, të cilat përveç versionit të ngurtë me bllokim elektrohidraulik ndryshimi dhe angazhim 4WD, tani ofrohet me sistemin e pezullimit qendror për herë të parë. 24 “, 28” rrotat e pasme dhe 30 “për versionin GT konfirmojnë shkathtësinë dhe aftësinë e modeleve të gjerë Orchard dhe Compact Field.

 

 • Modelet

  REX 4-070 F REX 4-080 F/GT REX 4-090 F/GT REX 4-100 F/GT REX 4-110 F/GT REX 4-120 F/GT

 • Motori:

  2,9 TCD L4

 • Fuqia Motorike:

  70 - 76 - 89.6 - 95 - 102 - 112

 • Numri i rrotullimeve maksimale:

  272 - 300 - 378 - 400 - 410 - 420

 • Numri i cilindrave:

  4

 • Terheqja:

  4x4 (4WD)

 • Ndrrues i shpejtesive:

  4 Shpejtesi