Landini REX 4 V (CAB)

REX 4 V REX 4, UNDISPUTED KING OF VINEYARD

Stil i ri, përbërës të rinj dhe karakteristika të reja e bëjnë serinë e re “REX 4” V një zgjedhje shumë më të gjerë të modeleve për të gjitha detyrat e specialistëve. Si dhe tre versionet për pemishtet, F, GT, GE, gjithashtu për Serinë V, ekzistojnë variante dhe mundësi të shumta që u mundësojnë klientëve të zgjedhin zgjedhjen e tyre për t’iu përshtatur kërkesave të tyre dhe për të siguruar kosto të ulët të pronësisë gjatë jetës së saj të punës.

Të gjitha modelet e modelit Rex4 V do të jenë në dispozicion me një kabinë moderne dhe funksionale me ajër të kondicionuar, në të cilën operatorët mund të punojnë në siguri dhe komoditet. Pamja e re e traktorëve dhe kabina tërësisht e ridizajnuar ofrojnë operatorin me një mjedis të ri pune, duke ofruar vizion të përmirësuar, më shumë funksionalitet dhe kontrolle më të sakta që e bëjnë operacionin përpara ose pas operimit të lehtë dhe më të shpejtë dhe, të vërtetë në formë, nivele shumë të larta të përfundimit sigurojnë maksimumin në rehati. Kur përdoret për operacionet e spërkatjes, taksi është gjithashtu i disponueshëm me mbrojtjen e klasës 4, duke garantuar mbrojtje të plotë për operatorin në një mjedis nën presion të monitoruar nga sensorë.

Versioni Vineyard ka modele dhe opsione shtesë, duke përfshirë një bosht të përkushtuar të Lartë të përkulur me ngritje të madhe për të lehtësuar terrenin drejtues dhe të valëzuar.

 • Modelet:

  REX 4-070 V REX 4-080 V REX 4-090 V REX 4-100 V REX 4-110 V

 • Motori:

  2,9 TCD L4

 • Fuqia Motorike:

  70 - 76 - 90 - 95 - 102

 • Numri i rrotullimeve maksimale:

  272 - 300 - 378 - 400 - 410

 • Numri i cilindrave:

  4

 • Terheqja:

  4x4 (4WD)

 • Ndrrues i shpejtesive:

  4 Shpejtesi