Landini Rex F/GE/GB/GT (PLAT)

PLATFORMA E REX 4 SERIES

Modelet e reja, elementët e rinj dhe tiparet e reja e bëjnë serinë e re “REX 4” një zgjedhje shumë më të gjerë të modeleve për të gjitha detyrat e specialistëve. Si dhe tre versionet për pemishtet, F, GT, GE, ekzistojnë variante dhe mundësi të shumta që u mundësojnë klientëve të zgjedhin zgjedhjen e tyre për t’iu përshtatur kërkesave të tyre dhe për të siguruar kosto të ulët të pronësisë gjatë jetës së saj të punës. Inovacionet përfshijnë boshtin e përparshëm të versioneve F dhe GT, të cilat përveç versionit të ngurtë me bllokim elektrohidraulik të ndryshimit dhe angazhimit 4WD, tani për herë të parë ofrohen me sistemin e pezullimit qendror. 24 “, 28” rrotat e pasme dhe 30 “për versionin GT konfirmojnë shkathtësinë dhe aftësinë e modeleve të gjerë Orchard dhe Compact Field.

Modeli GB: (pemëtari i ulët) ky version i ri bazohet në karakteristikat aktuale të GE por është më i ulët.

 • Modelet:

  REX 70 GE/GB - REX 80 GE/GB - REX 85 GE/GB - REX 90 GE/GB - REX 100 GE/GB - REX 110 GE/GB - REX 120 GE/GB

 • Motori:

  1103D-33TA - 1104D-44 T - 1103D-33TA

 • Fuqia Motorike:

  70 - 76 - 90 - 95 - 102 - 112

 • Numri i rrotullimeve maksimale:

  280 - 261 - 310 - 352 - 393 - 416 - 410

 • Numri i cilindrave:

  4

 • Terheqja:

  4x4 (4WD)

 • Ndrrues i shpejtesive:

  4 Shpejtesi