Landini Rex F Techno T2

Landini Rex F Techno T2

Specialisti i vërtetë

Landini Rex F Techno T2 – Fusha e Rex F është rinovuar tërësisht për të siguruar performancën përfundimtare, përmirësimin e ergonomisë, rehati maksimale dhe sigurinë e pashoqe. Puna e rinovimit konsiston në një çati të ridizajnuar të kabinës, një rimarrje të përkulur me fenerë të integruar dhe një rimarrje të plotë të kabinë, ku një plan urbanistik i ri dhe më ergonomik siguron hapësira maksimale për operatorin, duke iu përgjigjur kështu nevojave të specialistëve në një mënyrë gjithnjë e më profesionale. Një angazhim i përmirësuar i PTO, një rregullim më i saktë i ndjeshmërisë së ngritjes së fuqisë, disponueshmëria e ngritjes së fuqisë së përparme dhe PTO si dhe opsionet e reja hidraulike nënvizojnë evolucionin e kësaj rruge …

Falë karakteristikave të saj inovative, seria Rex F, e disponueshme në të dyja kabina dhe platforma, është një performues i shkëlqyeshëm i gjithanshëm, që siguron besueshmërinë maksimale, shkathtësinë maksimale dhe manovrueshmërinë e shkëlqyer në çdo gjendje toke, në çdo kulture të specializuar, me çdo lloj veglash. Një rreze e zvogëluar e drejtimit rrit më tej performancën dhe produktivitetin ku hapësira është me një çmim. Seri e re Rex F, e rinovuar tërësisht, vjen me një transmetim me 4 shpejtësi mbi 3 vargje, duke siguruar një total prej 12FW + 12REV shpejtësi, dhe me anën e kundërt mekanike në timon.

Një kthetër mund të instalohet si një opsion për të arritur 16FW + 16REV shpejtësi. Përveç teknologjive dhe opsioneve të reja në dispozicion, Rex F vjen me motore të reja Perkins 1004C (Tier 2) me 4 cilindra që japin 68 dhe 81,5 HP / ISO cilësimet e fuqisë, duke siguruar besueshmëri maksimale, efikasitet të shtuar, duke siguruar performancë të jashtëzakonshme dhe backup çift rrotullues me kosto më të ulëta operative. Një produkt që kombinon performancën, besueshmërinë, rehati dhe dizajnin. Kjo është forca e madhe e traktorëve Rex F.

 • Modelet:

  REX 75 F - REX 85 F

 • Motori:

  1104C-44

 • Fuqia Motorike:

  68 - 81.5 HP

 • Numri i rrotullimeve maksimale:

  273 - 292

 • Numri i cilindrave:

  4

 • Terheqja:

  4x4 (4WD)

 • Ndrrues i shpejtesive:

  4 Shpejtesi