Landini Rex GT80

 • Motori:

  1104D-44

 • Standardi i emitimit:

  Stage III-A (Tier 3)

 • Fuqia e motorit:

  74 HP

 • Aspirimi:

  Turbo Aftercooler

 • Numri i rrotullimeve maksimale:

  750

 • Numri i cilindrave:

  4

 • Filteri i ajrit:

  I thate

 • Terheqja:

  4x4 (4WD)

 • Gomat:

  260/70 R16

 • Ndrrues i shpejtesive:

  Automatik

 • Kabin:

  Me Kabin

 • Pershtatje e timonit:

  ne lartesi dhe thellesi, komplet me tabel instrumentale

 • Pilot ulese:

  Deluxe

 • Dritat e punes:

  2 para, 2 prapa