Landini Super T0-T2

Landini Seria Super T0-T2 – Një nivel krejtësisht i ri i besueshmërisë dhe funksionalitetit

Futur si një version i restyled i Series 60 shumë të suksesshme, varg traktori Super T0-T2 nga Landini përmban një pamje të re të freskët së bashku me ergonomi të zgjeruar. Familja e re e traktorëve vjen në dy versione me dy dhe katër rrota dhe ofrohet në një çmim shumë tërheqës të nivelit të hyrjes. Prodhuar tërësisht në Itali nga Argo Tractors, vargu i ri Super T0-T2 ofron performancë të shkëlqyeshme të kombinuar me besueshmëri dhe funksionalitet të lartë.

Katër modele në rang janë të gjitha të mundësuar nga motorët Perkins seri 1104 me katër cilindra që ofrojnë backup të lartë çift rrotullues dhe performancë të qetë dhe eko-miqësore, duke siguruar një ekonomi të shkëlqyeshme të karburantit. Modelet Super 7860 dhe 8860 shfaqin motorët Tier 0, ndërsa modelet Super 7865 dhe 8865 mundësohen nga motorët që plotësojnë rregulloret e emetimeve të Tier 2.

 

Super 7860 TIER0Super 8860 TIER0Super 7865 TIER2Super 8865 TIER2
Motorri 1104A44 1104A44 1104C-44 1104C-44
Fuqia maksimale ISO   HP/KW73.4/5483.6 / 61.573.4/5481.6/60
Shpejtsia e vleresuar RPM2200220022002200
Maksimum  RPM1400140014001400
BORE/STROKE   IN.(NM)4 / 5  (105/127)4 / 5  (105/127)4 / 5    (105/127)4 / 5    (105/127)
Zhvendosja/Nr. i cilinrave (CM)3268,5  (4400) / 4268,5  (4400) / 4268,5  (4400) / 4268,5  (4400) / 4
Niveli i shtypjes19,25:119,25:119,3:119,3:1
Ftohje me ujë
Filter i ajërit
Kapaciteti i rezervuarit  (Litër)90909090