Makinë për mbjellje të fares Minosagri

Makinë për mbjellje të fares Minosagri fara që u përkasin produkteve si misri, pambuku, luledielli, panxhari, sheqeri, kashtë, fasule, domate mund të mbillet lehtë në distancat e dëshiruara më lart dhe në mes të rreshtit me një përqindje shumë të ulët të pasqyrimit dhe ndarje.
Ajo është projektuar për të qenë e përshtatshme për shumë qëllime që të përshtaten me çdo lloj zone dhe disqet e ndryshme të farës janë të zgjedhur në përputhje me kultivimin delikatë dhe produktin që do të mbillet.
Me ndihmën e tabelës brenda kapakut të kutisë së shpejtësisë, mund të zgjidhni me lehtësi ingranazhin në përputhje me llojet e farave të përshtatshme për produktin që mbillet dhe distanca e mësipërme mund të rregullohet me anë të ingranazhet të jetë midis 2.9 – 41.7 cm.
Farë me kapacitet të lartë dhe kuti plehrash ju lejojnë të bëni fekondim me kultivimin dhe kështu të ruani të dyja nga koha dhe karburantet.