Makine per nxerrje te patateve

-Absolute, të reja, efikase, të besueshme, të fuqishme.

-Trajnimi i rëndë për punë.

– Rezultatet më të mira dhe cilësinë më të mirë të korrjes.

– Funksionim i thjeshtë i cilësimeve dhe mirëmbajtjes

i projektuar për korrje të lehtë edhe në kushte të çrregullta.

-1400 mm gjerësi operacionale.

-Sistemi më i madh nga Demsan.

-Steel Cast Paletat ingranazhet dhe Trunnion me kushineta janë të qëndrueshme dhe Long-qëndrueshme kundër veshin.

-Pallet Shkurre, lidhjet dhe brinjet e para janë çeliku të trajtuar me nxehtësi.

– Performancë e shkëlqyer në të dyja zonat e thata dhe të thata
kushtet.

-Estra e performancës në fusha të vogla gurore dhe ranore.

– Ndarja e shkëlqyer e tokës nga sitë e veçantë e plotë
Sistemi.

-Power of (P.T.O), (540 r.p.m)

Kapaciteti i korrjes -0,3 ha / orë (@ 2 km / h).