Mbledhëse Bari me 8 krahë – SIP

Mbledhëse Bari me 8 krahë – SIP – është rotullues alpin me rotor të vetëm të ngjitur, kokën e ngurtë dhe një palë rrota të kthyeshme të rregullueshme në lartësi për përdorim me traktorë më pak të fuqishëm në terren të pjerrët.

 • Gjersia e punës (m)

  3,00

 • Nr i krahëve

  8

 • Diamteri i rotorit (m)

  2,60

 • Pesha (kg)

  338

 • Fuqia minimale e traktorit (kW/HP)

  13

 • Kapaciteti (ha/h)

  2,50

 • Madhesia e rrotave

  15x6,00