Mulcher MMT

Mulcher MMT – është i përshtatshëm për mbetjet e bimëve mulching në kopsht, pemishte, vresht ose në zona të vogla bujqësore. MMT janë pajisje kompakte, të qëndrueshme të ndërtuara me peshë të vogël, të përshtatshme për traktorë të vegjël. Shuarja e bimëve drunore deri në 3 cm të trasha është e mundur. Rezultati i mjeteve të montuara me spirale është efikasiteti i lartë dhe kërkesa e ulët e energjisë.

Pajisje standarde:

  • Rotor me spirale të dyfishtë me rregullim 45ºº të veglave të punës
  • Kultivimi per mace.
  • 2 pozicione të mundshme për mbajtësen
  • Skajet laterale
  • Dampers metalike
  • Rul rregullueshme lartësi
  • Pozicion lundrues
  • Tension automatik i rripit

 

 

ModeliEngine PowerSizeRPMKnifePesha
10510-20 / 14-27102/12054014281863
11513-22 / 18-30116/13454016322003
13018-27 / 25-37129/14754018362133
15022-30 / 30-40145/16354020402373