Panel solar

Panel solar YGE 60 qeliza

Panel solar YGE 60 qeliza – është moduli më i zhdërvjellët. Ndërsa mjaftueshëm kompakt për t’u përshtatur në çatitë rezidenciale dhe komerciale, ajo është ende mjaft ekonomike për të përmbushur nevojat e projekteve më të mëdha në shkallë të gjerë. Kjo seri është e certifikuar UL dhe IEC të cilat janë të njohura dhe të respektuara në të gjithë botën në të gjithë industrinë diellore.

Tipi i moulit: YL275P-29b, me fuqi maksimale prej 275 W

Dimensionet: 1650mm / 992mm / 35mm