Tumosan 8105

 • Motori:

  4DT-39T195C

 • Standardi i emitimit:

  Stage III-A (Tier 3)

 • Fuqia e motorit:

  105 HP

 • Aspirimi:

  Turbo Intercooler

 • Numri i cilindrave:

  4

 • Volumi i cilindrave

  3,9 Liter

 • Kapaciteti i rezervuarit:

  115 Liters

 • Filteri i ajrit:

  Dry

 • Peshat e perparme:

  10x40 kg

 • eshat e prapme ne rrota:

  6x50 kg

 • Terheqja:

  4x4 (4WD)

 • Gomat e perparme:

  4WD - 12.4-24

 • Gomat e pasme:

  4WD - 18.4-30

 • Fuqia e ngritjes hidraulike:

  6000 kg

 • Shpejtesit:

  Synchromesh 12x12 me ndrrues mekanik

 • Pershtatje e timonit:

  ne lartesi dhe thellesi, komplet me tabel instrumentale

 • Ulese:

  Deluxe

 • Lights of work:

  2 para, 2 prapa rotative